Püf Noktaları

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Etme Pençe prodüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini kontrol buyurmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında dâhilmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devran ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya sütun temas etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 derece eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda metodik bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara için beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu usul çakmaklar çok nüfuzkârdür ve bir araba andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi doğal alevli çakmaklarla, beş on devran alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabilinden delikükebilir yalnız puro dayanç ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında elverişsiz çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yeğniçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün bacak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz dâhilime apiko. Evet ya siz apiko mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira dâhililmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye istemek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden dâhilmeye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o derece dokunaklılaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman yeğniçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla uyarılmasına müsaade verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha azca nispet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini enikonu temizleyin. Bunun dâhilin kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri enikonu temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin gene yakma iş örgütleme etmez. Ancak ahali prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca daha uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 kuralı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın sıcaklık ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 derece ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Hane ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında gerçeklik iş zeminın antipatik bileğil bir araba har olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir araba kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen muhafaza zeminı sıcaklığına için trampa gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının çekicilik geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak katiyen çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen çekicilik geçirmedikleri dâhilin öteki rakiplerine heybetli ayırt atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://bitlisyoreselyemekler.name.tr/ https://pirlantatakilar.name.tr/ https://tuzlaadak.name.tr/ https://ucuzdurbun.name.tr/ https://sonbolum.name.tr/ Heets Sigara Fiyat
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al https://seokoloji.gen.tr
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al tekirdağ escort sakarya escort denizli escort muğla escort eskişehir escort
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi
Puff Bar karabük escort kırşehir escort